Alumni klub

Višja strokovna šola v Sežani nudi študentom kvalitetno izobrazbo na področju fotografije in oblikovanja materialov. Vrednost te izobrazbe pa je še toliko večja zaradi pristnih medosebnih odnosov in zdravega delovnega okolja, ki je na šoli prisotno predvsem  zaradi njene fizične majhnosti.

Ravno zaradi uspešnega sodelovanja in dobre klime,  se je že zelo zgodaj pojavila želja, da bi bivši študentje aktivno sodelovali s šolo še po zaključku šolanja ter si pomagali na poslovni in zasebni poti. Najprej so te dejavnosti potekale neformalno, od februarja 2016 dalje pa potekajo tudi pod okriljem Alumni kluba Višje strokovne šole Šolskega centra Srečka Kosovela Sežana. Glavni cilj kluba je združevanje posameznikov, ki želijo še naprej ohraniti povezanost in komunikacijo med pripradniki vseh generacij diplomantov VSŠ ter med samo VSŠ in njenimi študenti, v želji, da si tudi po končanem študiju pomagamo na osebnem, družbenem in strokovnem področju.

Zato Alumni klub VSŠ organizira družabna srečanja, strokovna predavanja, seminarje, ekskurzije in ostale dogodke, pridobiva ugodnosti za člane, nudi strokovno podporo članom ter jim pomaga pri iskanju in realizaciji različnih priložnosti na  strokovnem področju.

Član kluba lahko postane vsakdo, ki študira, je študiral ali je že končal študij na VSŠ Sežana, ja zaposlen ali je bil zaposlen na VSŠ Sežana. Vsi zainteresirani se lahko včlanijo prek pristopne izjave:

pristopna_alumni VSŠ Sežana

Predloge in pobude člani upravnega odbora kluba sprejemajo na spletnem naslovu alumni@vss-sezana.si. Na tem spletnem naslovu smo vam na voljo tudi za vsa vprašanja o Alumni klubu in njegovem delovanju. Naše dejavnosti pa lahko spremljate tudi prek spletne strani šole.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.