Nadaljevanje izobraževanja na daljavo

Prejeli smo kratko, suhoparno okrožnico (št. 11299), da se tudi po 16. 11. 2020 vzgojno-izobraževalno delo na višjih strokovnih šolah izvaja na daljavo.

Ker vem, da je takšna oblika dela za mnoge zelo stresna (da o sami kakovosti ne zgubljamo besed), vas prosim, da me/nas sproti obveščate o tem, kako ste, kako se spopadate z dnevnimi in študijskimi izzivi … Veseli bomo vsake novice, tudi če boste zgolj izpostavili določen problem!

Lep vikend voščim vsem!

Anton Marn

Spremembe urnikov

Kljub temu, da v tem tednu prehajamo iz 1. v 2. kvartal, ostajajo trenutni urniki (za 1. kvartal) v veljavi do konca razglašene epidemije, oz. do ponovnega prihoda v šolo. Edina sprememba je, da se prvim letnikom (OBL in FOT) v četrtek, 12. 11. ob 16.10, pričnejo predavnaja PSV – Poslovno sporazumevanje in vodenje pri mag. Maji Cergol Lipnik.

Ko bomo imeli zanesljive informaciji o ponovnem delu na šoli, bomo objavili urnike za 2. kvartal. Večjih sprememb glede urnikov za 2. kvartal ne pričakujte.

Lep in sončen pozdrav iz Sežane.

AM

Nadaljevanje pouka na daljavo

V skladu s pričakovanji smo prejeli okrožnico o nadaljevanju pouka na daljavo za vse višješolske zavode.

Tako tudi pri nas nadaljujemo s poukom na daljavo po obstoječem urniku za 1. kvartal, oziroma v skladu z navodili predavateljev pri posameznih študijskih skupinah.
Naslednji teden bodo objavljeni urniki za 2. kvartal.

Klub vsem nevšečnostim, ali pa zaradi tega še toliko bolj, vsem voščim lepe in mirne praznike!

Anton Marn, ravnatelj

Programska oprema za študente

Ker smo kot šola včlanjeni v Arnesovo okolje, lahko študenti brezplačno dostopate do MS Office programske opreme preko portala Arnes: https://o365.arnes.si/ . Prijavite se s svojim AAI računom in lahko naložite programe, vendar morate predhodno pobrisati stare verzije programo MS Office.

Adobe CC programski paket za študente trenutno ni na voljo. Glede na razvoj dogodkov, vas bomo obvestili, kdaj in kako boste lahko prejeli Adobe CC. V spomladanskem času je bil na voljo vsem vpisanim študentom, le dodatno poimensko prijavo smo morali narediti.