OBVESTILO

V torek, 27.2.2024, ne bo uradnih ur referata. Hvala za razumevanje!

“Nekoč je bil Gutenwerd”

Počaščeni smo, da so lahko pri tem projektu sodelovali tudi naši študentje in sodelavci. Sibila Leskovec, diplomantka je po načrtu avtorja rekonstrukcije, Anton Marna, sodelovala pri izdelavi replike kamnitih žrmelj po najdenem arheološkem artefaktu.

Vljudno vabljeni na odprtje razstave “Nekoč je bil Gutenwerd” v Narodnem muzeju Slovenije, ki bo v torek, 30. 1. 2024, ob 19.00.

Več:

https://www.nms.si/si/razstave/obcasne/11519-Nekoc-je-bil-Gutenwerd

Filmšula: KAJ PA ESTER? (s pogovorom)

Odlična priložnost za vse, ki si želijo pobližje spoznati filmsko umetnost in si izostriti kritičen pogled na svet, v katerem živimo. Po ogledu filma bo sledil pogovor s Petro Gajžler.

Romantična komedija, Slovenija, 2023, 81 minut
Režija: Tosja Flaker Berce

Igrajo: Katja Predan, Diana Kolenc, Bojan Cvjetićanin, Veronika Železnik, Mila Peršin, Suzana Krevh, Filip Mramor, Nina Valič, Miha Hočevar, Iztok Bevk

Ester je navdušena s prihodom v gimnazijo, a težave takoj nastanejo, ko izve, da se je njen bivši fant Kaj vpisal v isto šolo z namenom, da se ponovno zbližata.

Kdaj: petek, 2.februar 2024 ob 15.00

Vstopnina: redna cena 4,5 EUR; dijaki in študenti brezplačno

Program Filmšula v letu 2023/24 za vas pripravljamo: Kosovelov dom Sežana, MC Podlaga Sežana, Klub Študentov Sežana, ŠC Srečka Kosovela Sežana, Gimnazija in ekonomska šola in Višja strokovna šola Sežana. 

Odkrijte, Naučite se in Povežite se na enkratnem dogodku!

Vabljeni na nepozabno strokovno srečanje, ki ga organizira Sekcija cementninarjev, kamnosekov in teracerjev pri OZN v sodelovanju z MARMOR Sežana d.d. in Višjo strokovno šolo Sežana. Dogodek bo priložnost za učenje, izmenjavo znanja in mreženje z vodilnimi strokovnjaki v panogi.

Program se bo izvajal v petek, 2. februarja 2024 v Sežani in okolici.

Več:

STROKOVNO SREČANJE CEMENTNINARJEV in KAMNOSEKOV (ozs.si)

E-prijava:

Dogodki – CRM prijava na dogodek (ozs.si)