Meeting of Design Students – mednarodne delavnice

Mednarodna, neprofitna  organizacija Meeting of Design Students združuje študente arhitekture in oblikovanja. Organizacija vsako leto organizira dvotedenske intenzivne delavnice iz teh področij, vsako leto na drugem mestu. Letos  od 1. do 15. avgusta se selijo v Bukarešto.

Na delavnice se lahko prijavite kot tutor (lahko tudi v skupini) ali kot participant. Tutorji so vodje projektov, ki si zastavijo načrt in cilje, dobijo vse materiale, opremo in prostor, si na delavnicah izberejo skupino participantov in v dveh tednih svoj projekt uresničijo. Dvotedenske delavnice vam zagotovijo dinamično mednarodno okolje, nova poznanstva, praktična znanja in usposabljanja, ter reference.

 

Prijave za tutorje se zaključijo 15. aprila, organizatorji pa bodo izbrali 15 najboljših delavnic mešanih zvrsti (arhitektura, industrijsko oblikovanje, urbano načrtovanje, grafično oblikovanje, fotografija, video, audio, rokodelstvo, modeliranje, itd.). Izkušnje tutorjev niso tako pomembne, kot je pomemben načrt in ideja.
Več o tutorstvu: http://www.meds-workshop.ro/tutor/

Prijave za participante se zaprejo 15. maja. Iz vsake države se izbere 7-10 udeležencev na podlagi natečaja, ki ga organizira vsaka država individualno.
Več o participiranju: https://www.facebook.com/medsslovenia/

Več o delavnicah si lahko preberete na uradni spletni strani letošnjih organizatorjev
http://www.meds-workshop.ro/

 

Tutor Pack_Meds2016                       Participant Pack_Meds2016

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.