Novice

Drugi teden karantene

Kolikor spremljamo situacijo ste vsi v redu, kar nas zelo veseli! Hvala vsem za klice, sporočila, dobre želje … Hvala tudi za fotografije in video klipe! Kakor kaže, boste lahko uspešno pripeljali predavanja in vaje do konca. 

V naslednjem tednu bomo preverili tudi možnosti glede opravljanja izpitov na daljavo. Obstaja kar nekaj različnih možnosti, vse pa je odvisno tudi od tega, kaj oz. kateri načini so primerni in ustrezni pri posameznem predmetu. Glede tega vas bomo obvestili naslednji teden.
Kako bo z opravljanjem praktičnega izobraževanja pa je ta trenutek preuranjeno reči kar koli. Tudi o tem vas bomo pravočasno obvestili.

Glede na razvoj dogodkov lahko pričakujemo podaljšanje karantene še vsaj do konca aprila. Ampak to je samo moja subjektivna ocena!

Čez vikend bo sončno in toplo, tako da si dobro napolnite baterije.

Čuvajte zdravje in ljubite bolne!

Anton Marn

Vsakdan v izolaciji

V časih (samo)izolacije gotovo pridno zaključujete zadnje študijske obveznosti in se pripravljate na izpitno obdobje. Kako in na kakšne načine pa si krajšate prosti čas!?

Fotografije in videe lahko objavite na našem FB profilu:
https://www.facebook.com/fotografijakamen/
Najboljše prispevke bomo nagradili!
Rok za oddajo: konec karantene 2020.

Še naprej se dobro izolirajte!

Foto: Aleksander Zdjarsky

Stanje na šoli

Pozdravljeni,

Kolikor lahko spremljamo situacijo se zaenkrat vsi počutimo v redu in skrbimo za svoje zdravje in zdravje drugih. Upam, da pri tem tudi ostane vse do konca epidemije!

Če se stanje spremeni, pa nujno sporočite tudi nam na info@vss-sezana.si . Hvala lepa!

Bodite prijazni do sebe in svoje okolice!

Ravnatelj

Obvestilo o podaljšanju 1. prijavnega roka

Obvestilo o podaljšanju 1. prijavnega roka

18. 3. 2020
Zaradi epidemije koronavirusa in izrednih razmer se prvi prijavni rok za vpis v 1. letnik rednega in izrednega študija v višješolskem strokovnem izobraževanju v študijskem letu 2020/2021 podaljša do 9. aprila 2020.

Kandidati za vpis v višje strokovne šole se na razpis lahko prijavite z elektronskim prijavnim obrazcem na spletni strani Višješolske prijavne službe https://vss-ce.com/vps. Izpolnjen prijavni obrazec natisnite s spletne strani in ga pošljite s priporočeno pošiljko Višješolski prijavni službi, na  naslov: Višješolska prijavna služba, Šolski center Celje, Pot na Lavo 22, 3000  Celje.

V kolikor kandidati nimate doma tiskalnika ali ne morete poslati stiskane prijave s priporočeno pošto, vam sporočamo, da lahko izpolnjen obrazec samo pripnete e-pošti, ki jo pošljete Višješolski prijavni službi na naslov vispris@guest.arnes.si.