»Približati nežno« – razstava študentke 1. letnika Fotografije

Performativna fotografska razstava Približati nežno je prva samostojna ekspozicija Anje Papuga, študentke 1. letnika programa Fotografija.

Serija fotografij, skozi katero nežnost pronica v še preostale medprostore hiperkapitalistične ideologije, skuša merljivost telesa in duha nadomestiti z empatijo, individualizem s kolektivizmom, grobost z občutljivostjo, obenem opozarja na odtekanje mehkobe v medosebnih odnosih, s prizori golote pa pred nas postavlja človeško ranljivost ter sporoča: prebuditi moramo drugačno vrsto osebne moči, prisotnosti, ki bo dopustila svet brez oklepajev in brez opomb pod črto.

Performativna fotografska razstava Približati nežno se bo zgodila v soboto, 18. decembra 2021 (ob 11.00), ko se bodo fotografije sprehodile po kamniških ulicah do parka Evropa, kjer se bodo nežnosti lahko približali še mimoidoči. Dogodek bo trajal približno 90 minut.

Več informacij o razstavi: https://domzalec.si/kultura/napovednik/anja-papuga-priblizati-nezno-gently-drawing-closer/?cn-reloaded=1

Anji čestitamo za razstavo!

Fotografija: Anja Papuga
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.