Prijave v jesenskem roku (2. prijavni rok)

Na spletnih straneh šole in Višješolske prijavne službe so podatki o še prostih mestih objavljeni od 23. avgusta 2021. Rok za drugo prijavo k vpisu je od 24. do 31. avgusta 2021. Prijave sprejema izključno Višješolska prijavna služba v Celju.

Na spletni strani Višješolske prijavne službe je objavljen obrazec za prijavo, ki ga morate izpolniti in:

– oddati elektronsko (prijava je oddana avtomatsko, ko zahtevate izpis),

– natisniti, podpisati in skupaj z zahtevanimi prilogami poslati s priporočeno pošiljko na naslov: Šolski center Celje, Višješolska prijavna služba, Pot na Lavo 22, 3000 Celje ali pa skeniranega pošljite na e-naslov: prijava.vps@sc-celje.si

Preizkus posebne nadarjenosti, ki je pogoj za vpis, bo organiziran med 13. in 17. septembrom 2021. Ob pristopu k zagovoru mora kandidat predložiti predstavitveno mapo, pripravljeno v skladu z navodili, in osebni dokument s fotografijo. Šola bo kandidate o natančnem datumu zagovora obvestila preko spletne strani, po navadni in elektronski pošti (v kolikor bo slednjo kandidat navedel v prijavnem obrazcu) do 10. septembra 2021.

Kandidati, ki bodo izpolnili vse vpisne pogoje, bodo po opravljenem zagovoru prejeli vabilo na vpis. Kandidati, ki bodo opravili preizkus posebne nadarjenosti, a ne bodo izpolnjevali drugih vpisnih pogojev, bodo prejeli potrdilo o opravljenem preizkusu naknadno po pošti.

Vpis sprejetih kandidatov bo potekal med 23. in 28. septembrom 2021. Natančen termin vpisa bo naveden v vabilu na vpis.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.