Delovanje šole med 19. 10. in 1. 11.

Spoštovani,
Po sklepu ministrice MIZŠ se od ponedeljka 19. 10., študijski proces na šoli izvaja na daljavo. Ta ukrep za enkrat velja do 1. 11. O podaljšanju ukrepa bomo obveščeni proti koncu okrobra.

Na včerjašnjem predavateljskem zboru smo sprejeli odločitev, da vsa predavanja na programu Fotografija od ponedeljka dalje potekajo na daljavo pa veljavnem urniku, medtem ko so vsi študenti programa oblikovanje napoteni na opravljanje praktičnega izobraževanja – PRI.

O obliki predavanj vas bodo obvestili posamezni profesorji, načeloma predavanja potekako v obliki video konferenc preko platforme Zoom. Druge oblike dela na daljavo so še e-učilnice, e-pošta in drugi sistemi za prenos digitalnih vsebin po navodilu predavateljev.

Prosim vas, da sporočite morebitne spremembe vaših e-mail naslovov. Sicer veljajo e-mail naslovi, ki ste jih navedli ob vpisu. Ravno tako sporočite morebitno pomanjkanje ali nedostopnost programske opreme, da vam bomo lahko pravočasno pomagali.

Vem, da je situacija še posebej nadležna za študente prvih letnikov, ki ste komaj dobro pričeli z normalnim delom, pa vas že odrivamo iz našega okolja.

V upanju, da to obdobje čim prej mine in se bomo zopet videli v Sežani, kjer bomo lahko ponovno dobro poskrbeli za razvoj vaših strokovnih, kognitivnih in socialinih spretnosti in da bomo vsi iz te krize izšli močnejši. In zdravi!

Vse dobro!

Ravnatelj, Anton Marn

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.