Vrnitev na šolo in opravljanje izpitov po 18. 5.

Končno je prišel čas, ko bomo znova lahko opravljali študijske obveznosti (predvsem izpite) na šoli. Kot je bilo napovedamno, se bo zgodilo 18. maja. Dobrodošli ponovno na šoli!

Za uvod naj povem, da ste bili v aprilskem obdobju pri izpitih zelo uspešni, za kar vam iskreno čestitam!

Ker epidemija še traja in spoštujemo zdravje in dostojanstvo soljudi, se bomo morali držati določenih higijenskih in previdnostnih navodil in priporočil. Večina informacij je zbranih v priloženem dokumentu Navodila in priporočila za izvedbo izpitov v času epidemije Covid-19 na VSŠ Sežana in v Inkubatorju Sežana. Prosim, da pred vrnitvijo na šolo res dobro preberete Navodila in se jih tudi striktno držite. Skupaj bomo zmogli!

Za samo izvedbo izpitov sem pripravil povzetek navodil Protokol izvedbe izpitov v času epidemije Covid-19 na VSŠ Sežana in v Inkubatorju Sežana. Ta je obvezen in se ga morate držati. Za dodatne informacije se obrnite na naš mail naslov.

Uspešne majske izpite in veselje pri ponovnem snidenju voščim!

Anton Marn

P. S.
V prilogah so navedene zdravstveno bolj ogrožene skupine ljudi. Če imate katero od navedenih zdravstvenih težav oz. pripadate kateri od teh skupin, nas kontaktirajte in bomo poiskali ustrezno rešitev:

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.