Zaprtje šole od 16. 3. do 29. 3. 2020

Slovenija sledi več evropskim državam, ki so se zaradi širjenja koronavirusa odločile za nekaj časa zapreti vrata vseh vzgojno-izobraževalnih ustanov.
Vlada je tako pripravila uredbo, ki prepove zbiranje v vrtcih, osnovnih šolah, osnovnih šolah s prilagojenim programom, glasbenih šolah, zavodih za vzgojo in izobraževanje otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami, razen tistih, ki so ustanovljeni za delo z otroki s čustvenimi in vedenjskimi motnjami, ki so tja napoteni s sklepom sodišč, v srednjih šolah, višjih strokovnih šolah, domovih za učence in dijaških domovih, organizacijah za izobraževanje odraslih ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih.

Tako tudi na Višji strokovni šoli Sežana odpovedujemo predavanja in vaje na Kraški ulici 2 in v delavnici za oblikovanje od ponedeljka, 16. 3., dalje. O nadaljnjih ukrepih glede realizacije predavanj in vaj ter nadomeščanju boste obveščeni preko elektronskih komunikacijskih sredstev.

Z ozirom na bližino zaključka predavanj in vaj, ko je večina predavanj in vaj že opravljena, bomo poskušali čim več študijskih obveznosti dokončati na daljavo preko e-učilnic in drugih elektronskih poti. O načinih zaključevanja študijskega dela in nadomeščanjih odpadlih obveznosti vas bomo (vodstvo in predavatelji) obvestili preko dostopnih elektronskih medijev (spletna stran, e-učilnice, sms).

Pogumno naprej in čuvajte zdravje! Svoje, zdravje bližnjih ter ljudi okoli vas!

Anton Marn, ravnatelj

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.