Volitve predstavnikov študentov v Študentski svet VSŠ Sežana

V torek, 2. 4. 2019, bodo potekale volitve predstavnikov študentov v Študentski svet VSŠ in Svet zavoda ŠC Sežana. Glasovanje bo potekalo v študentski sobi, med 12.00 in 15.00 uro, pod nadzorom študentske volilne komisije. Študentski svet vodi lastne projekte, predstavlja študente in uveljavlja njihove pravice s sodelovanjem v Strateškem svetu in v Komisiji za spremljanje in zagotavljanje kakovosti šole. Trije izvoljeni predstavniki študentov bodo imenovani za člane Sveta zavoda ŠC Sežana.

Evidentiranje kandidatov in članov volilne komisije je mogoče v referatu za študentske zadeve od trenutka objave do četrtka, 28. 3. 2019, v času uradnih ur ali na: info@vss-sezana.si do 18.00 ure. Kandidira lahko vsak redno ali izredno vpisan študent VSŠ Sežana in sicer za člana Študentskega sveta, za člana Sveta zavoda ŠC ali oboje.

Študentski svet VSŠ sestavlja pet (5) študentov, od tega trije (3) s programa Fotografija in dva (2) s področja Oblikovanje materialov. Svet zavoda ŠC ima 17 članov, od tega so trije (3) predstavniki študentov VSŠ – dva (2) iz programa Fotografija in en (1) iz programa Oblikovanje materialov. V četrtek, takoj po koncu evidentiranja kandidatov bodo objavljene kandidatne liste, navodila za izpeljavo volitev in sestava volilne komisije.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.