Druženje Alumni kluba

Pozdravljeni!

Na Višji strokovni šoli v Sežani deluje Alumni klub VSŠ Sežana z namenom povezovanja (bivših) študentov, diplomantov, sodelavcev in ostalih prijateljev VSŠ, v želji, da bi sodelovali in si aktivneje pomagali na poslovni in zasebni poti.

Kot vsako leto tudi letos vabimo na letni zbor članov (beri: prijetno druženje) v četrtek, 14. 3. 2019 ob 17h pred VSŠ z namenom, da skupaj pripravimo plan aktivnosti in idej za leto 2019. Vabljeni ste vsi sedanji člani in vsi, ki bi to radi postali.

Član kluba lahko postane vsakdo, ki študira, je študiral ali je že končal študij na VSŠ Sežana, ja zaposlen ali je bil zaposlen na VSŠ Sežana. Vsi zainteresirani se lahko včlanijo prek pristopne izjave:
• pristopna izjava Alumni kluba VSŠ Sežana ( pristopna_alumni-VSŠ-SEžana.pdf ),
• letna članarina kluba je 10 eur.

Želja je, da Alumni klub v letu 2019 še naprej in bolje deluje ter organizira družabna srečanja, strokovna predavanja, seminarje, ekskurzije in ostale dogodke, pridobiva ugodnosti za člane, nudi strokovno podporo članom ter jim pomaga pri iskanju in realizaciji različnih priložnosti na strokovnem področju. Vabljeni vsi člani in tudi tisti, ki to želite postati.

Se vidimo!

Predsednica Jana Gombač

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.