Vabilo na prijavo na razpis za usposabljanje za jamske vodnikeVabilo na prijavo na razpis za usposabljanje za jamske vodnike
Javni zavod Park Škocjanske jame, Slovenija, ki je bil s sklepom Ministrstva za kmetijstvo in okolje št. 35602/37/2013/5  z dne 23. 12. 2013 imenovan kot pooblaščena organizacija za izvajanje usposabljanja in preverjanja usposobljenosti za jamske vodnike za vodenje po odprtih jamah, ki so urejene za turistični obisk,
vabi zainteresirane kandidate na usposabljanje in opravljanje izpita za jamske vodnike.
Javni zavod Park Škocjanske jame opravlja v okviru javne službe tudi dejavnosti predstavljanja parka širši javnosti ter opravljanja vodniške službe po parku in jamskem sistemu. V okvir delovnih nalog sodi predstavljanje muzejskih zbirk v parku vodenje po jamskem sistemu ter vodenje po učni poti. Poleg omenjenega se opravlja še delo prodaje v trgovini s spominki in ostala dela po dogovoru.
Park Škocjanske jame obišče veliko domačih in tujih obiskovalcev, zato želimo ponuditi študentom možnost opravljanja študentskega dela in pridobivanja dragocenih delovnih izkušenj. Za študente je organizirano obvezno usposabljanje in preverjanje usposobljenosti za jamske vodnike. Prijave zbiramo do 1.2.2019, na e- naslova: tomaz.zorman@psj.gov.si, psj@psj.gov.si ali po pošti na naslov Park Škocjanske jame, Slovenija, Škocjan 2, 6215 Divača. Usposabljanje poteka vsak petek od 16.30 dalje in ob sobotah od 8.00 ure dalje v Promocijsko – kongresnem centru Pr Nanetovh, Matavun 8 v Parku Škocjanske jame. Zaželena je komunikativnost in znanje tujih jezikov ter pripravljenost za opravljanje študentskega dela za obdobje dveh ali več mesecev.
Razpisna dokumentacija in program usposabljanja bo objavljen na spletni strani: www.park-skocjanske-jame.si, vendar bodo še možne manjše spremembe programa.
 
Vse, ki bi vas tovrstno delo zanimalo, vas vljudno vabimo, da se nam čim prej pridružite!
 
Park Škocjanske jame, Slovenija
 
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.