PODELITEV DIPLOMSKIH LISTIN VIŠJE STROKOVNE ŠOLE V SEŽANI IN RAZSTAVA

Prihodnji četrtek, 16. 1. 2014, bomo podelili diplomske listine študentom, ki so na Višji strokovni šoli Šolskega centra Srečka Kosovela Sežana diplomirali v letu 2013.

Podelitev je predvidena ob 17. uri, v Kosovelovem domu v Sežani. Svečani podelitvi bo sledilo odprtje razstave študentskih izdelkov, predvidoma ob 18. uri.

Razstava, simbolično poimenovana OBLIKA IN SLIKA, skuša osvetliti širino obeh študijskih programov, strokovno znanje, sistematičnost in obenem individualno noto, ki se prepletajo v različnih eksponatih. Oblikovanje materialov, na šoli usmerjeno predvsem v oblikovanje kamna, je predstavljeno skozi prostoročne, tehnične in računalniške risbe, računalniške modele in izdelke, narejene ročno ali s pomočjo sodobne tehnologije. Predstavljena so dela, ki kažejo povezave s področji industrijskega in unikatnega oblikovanja, kiparstva, restavratorstva ipd.

Podobno široko je zastavljen študij fotografije. Razstava nas popelje preko klasičnih fotografskih nalog studijske, reportažne, avtorske, arhitekturne, modne in oglaševalske fotografije do nalog, ki segajo na področje vizualnih komunikacij in gibljivih slik – animacije in filma.

Razstava bo na ogled do 5. 2. 2014.

Vabljeni!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.