VOLITVE ŠTUDENTOV

Spoštovani kolegi!

Ker svetu zavoda ŠC Sežana 30. 11. 2013 preteče mandat, študentki – članici komisije za kakovost in strateškega sveta pa zaključujeta študij, moramo v kratkem izvesti volitve predstavnikov študentov višje strokovne šole v študentski svet in svet zavoda Šolskega centra Srečka Kosovela Sežana.

Študentski svet je edini reprezentativni organ skupnosti študentov Višje strokovne šole, ki jo sestavljajo vsi v tekočem študijskem letu v šolo vpisani študentje. Naloga študentskega sveta je predvsem zastopanje interesov vseh študentov višje strokovne šole in informiranje kolegov o dejavnostih in odločitvah vodstva šole. Do sedaj ga je sestavljalo 5 študentov, ki so bili člani sveta zavoda ŠC Sežana (3), strateškega sveta in komisije za kakovost (2).

Študentje imajo v svetu zavoda ŠC Sežana, ki je najvišji organ šolskega centra Srečka Kosovela Sežana, tri predstavnike. Njihova naloga je zastopanje interesov vseh študentov in višje šole kot enote zavoda. Študenta, ki sodelujeta v komisiji za kakovost in strateškem svetu, pa predlagata izboljšave, podajata mnenja, … v zvezi z delovanjem šole.

 

Vse, ki ste pripravljeni sodelovati pri zastopanju študentov in izboljševanju delovanja šole pozivam, da se prijavite h kandidaturi. Fotografi sporočite svojo namero predavateljici Katarini Sadovski, oblikovalci predavatelju Damjanu Švari, najkasneje do srede, 20. 11. 2013.

 

Predsednica študentskega sveta

Urška Sever

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.