Microsoft ponudba za študente

Microsoft

Pozdravljen uporabnik programa Microsoft DreamSpark,

vaša šola ima naročnino na program DreamSpark , zato vam z veseljem ponujamo novo brezplačno Microsoftovo programsko opremo in storitve:

Visual Studio 2015 je povsem nova izdaja Microsoftovega vrhunskega orodja za kodiranje, ki je zdaj na voljo tudi za študente. Ta nova izdaja vključuje izboljšano podporo za ustvarjanje programov za Windows 10, Android in iOS, vključno s polno različico posnemovalnika za Android in številni drugimi orodji.

Novi Visual Studio lahko prenesete s spletne trgovine svoje šole.

 

Če v vaši šoli spletna trgovina ni na voljo, lahko Visual Studio 2015 Community prenesete neposredno s spletnega mesta DreamSpark.com.

Microsoft Azure je za študente, ki so uporabniki programa DreamSpark, na voljo brezplačno, študenti pa poleg tega ne potrebujejo kreditne kartice. Ta ponudba vključuje storitve v oblaku Azure, kot so MySQL, spletni programi in druge storitve, s katerimi lahko takoj začnete kodirati svoje spletne projekte v oblaku.

Ta ponudba Azure je izključno na voljo študentom, ki so ustvarili račun na spletnem mestu DreamSpark.com. To ponudbo aktivirate tako:

 

1)  Obiščite spletno mesto

2)  Ustvarite račun.

3)  Preverite status študenta.

4)  Prenesite Azure iz našega kataloga programske opreme DreamSpark.

Upamo, da boste uživali v teh novih priložnostih. Microsoft DreamSpark vam zagotavlja programsko opremo in vire za učenje ter lažji začetek v šoli ali prihodnji karieri.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.