ZAČETEK PREDAVANJ 2013/2014, URNIK IN ŠTUDIJSKI KOLEDAR

Študijske obveznosti bodo, v skladu s študijskim koledarjem, za vse študente pričele v torek, 1. 10. 2013, po urnikih za 1.kvartal:

ŠTUDIJSKI KOLEDAR 2013/14

Urnik – FOTOGRAFIJA 1. Letnik

Urnik – FOTOGRAFIJA 2. letnik

Urnik – OBLIKOVANJE MATERIALOV 1. letnik

Urnik – OBLIKOVANJE MATERIALOV 2. letnik

Ker so nekateri predavatelji v obdobju prvih dveh tednov odsotni zaradi dela na šolskem projektu, bodite pozorni na opombe v rumenih okvirčkih pod urnikom.

Urniki za celo leto bodo objavljeni na novi spletni strani šole, ki bo aktivirana s pričetkom novega študijskega leta, 1. oktobra.

Uvodno predavanje za vse študente 1. letnika, na katerem vam bomo razdelili šolske publikacije in vas seznanili s študijskim programom, koledarjem, možnostjo priznavanja predhodno pridobljenega znanja in hišnim redom, bo v torek, 1. 10. 2013, ob 8.30 v predavalnici P3. Po uvodnem predavanju boste nadaljevali s študijskimi obveznostmi po urniku.

V petek, 4. 9. 2013, boste študentje 1. letnika Oblikovanja materialov od 8.50. do 12.05 (predavalnica P1) v okviru predmeta GEO prisostvovali predavanju 100 let v dobro dediščine – pomen dokumentiranja dediščine, v sklopu Dnevov evropske kulturne dediščine, v organizaciji Zavoda za varstvo kulturne dediščine – OE Nova Gorica.

V ponedeljek k predmetu Prostoročno risanje s seboj obvezno prinesite mehek svinčnik (od B2 do B4) in radirko.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.