OBVESTILO REFERATA – izpitni roki

Razpisani so  izpitni roki za študijsko leto 2017/18.
Prijave so urejene preko spletne strani: http://student.viviss.si.

Postopek prijave k izpitu oz. odjave od izpita poteka izključno preko spleta. Referat posreduje le v primeru tehničnih težav, če te nastanejo s strani šole, ali če gre za prijavo k izpitu za izboljšanje pozitivne ocene.
Študentje se morate prijaviti k izpitu najkasneje pet dni pred izpitnim rokom, odjaviti pa najkasneje tri dni pred njim.

5. dan

4. dan

3. dan

2. dan

1. dan

Izpitni dan

Zadnji dan za prijavo

 

Zadnji dan za odjavo

 

 

Če se pravočasno ne odjavite, iz neupravičenih razlogov ne pristopite k izpitu ali izpit prekinete, je izpit neocenjen. Šteje se, da ste izrabili enega od izpitnih rokov.
V primeru, da se prijavite na izpit kljub neizpolnjenim obveznostim (seminarska naloga, izdelek, 80% prisotnost na vajah, ipd.), se izpita ne boste mogli udeležiti. Čeprav izpita ne boste opravljali, boste izkoristili izpitni rok.

Ko se prijavljate k izpitu, ki ga je potrebno plačati, boste ob prijavi na to opozorjeni. V referat morate najkasneje 5 dni pred izpitom dostaviti dokazilo o plačilu, sicer k izpitu ne boste mogli pristopiti (glejte tudi Pojasnila o plačilih obveznosti študentov).

V kolikor želite izboljšati oceno, prijava preko spleta ni možna. V  tem primeru v referatu najkasneje 5 dni pred izpitom izpolnite papirnato prijavnico, na kateri pod opombo obvezno navedite, da izboljšujete oceno.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.