Obvestila za študente drugega letnika smeri FOTOGRAFIJA

FOT2 – FPP Oddaja končne naloge

Oddaja končne naloge za pristop h izpitu v drugem izpitnem roku bo v torek, 26. junija 2018 ob 17:40h v LF. Prosim preberite navodila v spletni učilnici in oddajte vaje v skladu z navodili!

Za konzultacije je predavateljica na voljo po e-mailu do najkasneje dva dni pred oddajo.

FOT2 – VIZ Oddaja in predstavitev projektne naloge za pristop h izpitu v drugem izpitnem roku

Oddaja in predstavitev projektne naloge za pristop h izpitu v drugem izpitnem roku bo v torek, 26. junija 2018 ob 16h v LF. Prosim preberite navodila v spletni učilnici in oddajte vaje v skladu z navodili!

Za konzultacije je predavateljica na voljo po e-mailu do najkasneje dva dni pred oddajo.

FOT2 in OBL2 – DIPLOMSKI PRAKTIKUM

V četrtek, 22. 3. 2018, bo knjižničarka Šolskega centra Natalija Mikuletič, ki opravlja tehnične preglede diplomskih del študentov višje šole, v okviru diplomskega praktikuma, podala navodila za oblikovanje teoretičnega dela diplomske naloge. Predavanje bo v predavalnici, ob 13:00.

Predavanje je obvezno za vse študente pred prijavo teme diplomskega dela!

FOT – voden ogled retrospektivne fotografske razstave – Tihomir Pinter, Kemija podobe, v Galeriji Jakopič

V torek 27. februarja je v okviru kreativne fotografije dogovorjen voden ogled retrospektivne fotografske razstave – Tihomir Pinter, Kemija podobe, v Galeriji Jakopič. Po razstavi bosta vodila kustosinja ga. Marija Skočir in sam avtor g. Tihomir Pinter, dobimo se ob 12h na Slovenski cesti 9, Ljubljana. Več o razstavi sami na; http://www.mgml.si/galerija-jakopic/prihodnje-razstave-430/tihomir-pinter-kemija-podobe/

Vabljeni.