VIZ in FPP – vpogled v izpitno gradivo

Vpogled v izpitno gradivo bo možen po predhodnem dogovoru s predavateljico v petek, 12. 5. 2017.

Print Friendly, PDF & Email

FOT2 in OBL2 – DIPLOMSKI PRAKTIKUM

V četrtek, 23. 3. 2017, bo knjižničarka Šolskega centra Natalija Mikuletič, ki opravlja tehnične preglede diplomskih del študentov višje šole, v okviru diplomskega praktikuma podala navodila za oblikovanje teoretičnega dela diplomske naloge. Predavanje bo v predavalnici P3, ob 12:00.

Print Friendly, PDF & Email

FOT1, FOT2, OBL1, OBL2 – predstavitev praktičnega izobraževanja

Predstavitev praktičnega izobraževanja bo v četrtek, 9.3.2017, ob 10:30, v predavalnici p3.

Print Friendly, PDF & Email

Že poznaš AK? Pridruži se!

Pozdravljeni!

Letos smo na Višji strokovni šoli v Sežani ustanovili alumni klub z namenom povezovanja bivših študentov, diplomantov in ostalih prijateljev VSŠ. Vse, ki ste bili v preteklih letih z VSŠ kakorkoli povezani in bi to povezavo radi obnovili ali nadaljevali, ste vabljeni, da se nam pridružite na prvem jesenskem dogodku Kratka ma sladka.

Namen le tega je druženje in izdelava letnega plana, kateri nam bo omogočil efektivnejše in pogostejše dejavnosti skozi celotno leto, da bo to študijsko leto polno zanimivih nadgradenj in spoznanj, avanturističnih ekskurzij ter krepitve novih in starih poznanstev,

Dogodek Kratka ma sladka, bo potekal na VSS Sezana. Na izbiro sta dva datuma in sicer petek, 30.9.2016 ali sobota 1.10.2016, ob 17. uri. Prijavite se preko maila alumni@vss-sezana.si do 25.9. Izbran bo datum z več interesenti, o tem boste obveščeni prek e-pošte.

Za dodatne informacije o AK lahko tudi pokličete na 040 303 576

Vabljeni vsi člani in tudi tisti, ki to želite postati.

Se vidimo!

Print Friendly, PDF & Email