Volitve predstavnikov študentov v Študentski svet VSŠ Sežana

V torek, 2. 4. 2019, bodo potekale volitve predstavnikov študentov v Študentski svet VSŠ in Svet zavoda ŠC Sežana. Glasovanje bo potekalo v študentski sobi, med 12.00 in 15.00 uro, pod nadzorom študentske volilne komisije. Študentski svet vodi lastne projekte, predstavlja študente in uveljavlja njihove pravice s sodelovanjem v Strateškem svetu in v Komisiji za spremljanje in zagotavljanje kakovosti šole. Trije izvoljeni predstavniki študentov bodo imenovani za člane Sveta zavoda ŠC Sežana.

Evidentiranje kandidatov in članov volilne komisije je mogoče v referatu za študentske zadeve od trenutka objave do četrtka, 28. 3. 2019, v času uradnih ur ali na: info@vss-sezana.si do 18.00 ure. Kandidira lahko vsak redno ali izredno vpisan študent VSŠ Sežana in sicer za člana Študentskega sveta, za člana Sveta zavoda ŠC ali oboje.

Študentski svet VSŠ sestavlja pet (5) študentov, od tega trije (3) s programa Fotografija in dva (2) s področja Oblikovanje materialov. Svet zavoda ŠC ima 17 članov, od tega so trije (3) predstavniki študentov VSŠ – dva (2) iz programa Fotografija in en (1) iz programa Oblikovanje materialov. V četrtek, takoj po koncu evidentiranja kandidatov bodo objavljene kandidatne liste, navodila za izpeljavo volitev in sestava volilne komisije.

Zagovori diplomskih del

V četrtek, 28. marca 2019, bodo na Višji strokovni šoli, v predavalnici P3 (1. nadstropje), diplomska dela zagovarjali naslednji študentje:

  1. Monica Katerina Lango – diplomsko delo z naslovom INTERPRETACIJA KONSERVATORSKIH VSEBIN ZA ZVONIK NA PRESLICO CERKVE SV. ŠTEFANA V OREHKU PRI MATERIJI, ob 15:00;
  2. Mitja Korpar STILIZIRANA LISICA – INOVATIVNA ŠPORTNA NAGRADA, ob 16:00,
  3. Veronika Kravos – diplomsko delo z naslovom IZDELAVA FOTOGRAFIJ IN OBLIKOVANJE KOLEDARJA ZA FRIZERSKI SALON EM STIL, ob 17:00;
  4. Urška Batistič – diplomsko delo z naslovom  SCENIRANA FOTOGRAFIJA: PROMOCIJSKE FOTOGRAFIJE ZA GLASBENO SKUPINO, ob 18:00;

Vabljeni!

Ankete o izvedbi predmetov in predavateljih

Pozdravljeni, na spletni strani v E-študentu imate predložene ankete. Prosimo vas, da vse ankete izpolnete do 31.3.2019.

Hvala

Lep pozdrav

FOT1 – Poprava urnika IV kvartal – FOP

Od ponedeljka, 11. 3., dalje boste obiskovali FOP (Razvoj fotografije in vizualnega sporočanja) po naslednjem urniku:

9.40–10.25 FOP – Seminarske vaje (1 ura)

10.30–14.35 FOP – Predavanja (5 ur)